Nieuws
Wie gaat er schuil achter Margaux...
Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door koken en ik heb er altijd van gehouden om recepten te creëren en samen te stellen met wat voorhanden was. Al snel begreep ik dat dit niet alleen een knowhow was, maar ook een kunst: een mix van ingrediënten, smaken en verse kruiden.
Om deze passie met u te delen, heb ik besloten om 3 kookboeken te schrijven. Op mijn website en mijn sociale netwerken vindt u ook veel recepten die u kunnen inspireren.
Kokosnoot rotsjes:
Ingrediënten voor 12 rotsjes:
- 3 eiwitten
- 80 g rietsuiker
- 180 g kokospoeder
Voorbereiding:
Zet de oven aan op 180°.
Scheid de eiwitten en de dooiers.
Meng de eiwitten met de suiker en het kokospoeder.
Vorm kleine bolletjes van gelijke grootte.
Leg de rotsjes op een bakplaat en bak ze 15-20 minuten.
Bedankt aan Margaux de Biolley voor dit heerlijke recept voor kokosnoot rotsjes en voor haar inspirerend culinair talent !